Wie ben ik


Ik ben Emily, een gepassioneerde fotografe. Voor mij is fotografie meer dan alleen mijn baan, het is een passie om de wereld om mij heen vast te leggen en kunstwerken te creëren die anderen kunnen inspireren. Ik geniet ervan om belangrijke momenten uit jouw leven vast te leggen en te vereeuwigen in tijdloze foto’s.

 

Het zoeken naar de perfecte locatie voor jouw huwelijk of fotoshoot is voor mij een avontuur. Het brengt me naar nieuwe en onbekende plaatsen en dat vind ik geweldig! Fotografie betekent voor mij vooral vrijheid, de vrijheid om verhalen te vertellen, belangrijke momenten in iemands leven vast te leggen en emoties om te zetten in beelden. Ik doe het voor die ene glimlach, dat ene gevoel diep vanbinnen, de liefde en zoveel meer.

 

Fotografie heeft niet alleen nieuwe vriendschappen gebracht, maar heeft ook bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Het heeft me geholpen om uit mijn schulp te kruipen en mezelf te uiten op een creatieve manier, waardoor ik ben gegroeid tot een zelfbewuste vrouw.

 

Fotografie heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik nieuwe mensen leer kennen, nieuwe vriendschappen ont-staan. Nee! Het heeft het verlegen meisje doen openbloeien tot een zelfbewuste vrouw die haar zelf durft te tonen.

 

Mijn fotografie stijl kan het beste worden omschreven als spontaan, artistiek en uniek. Ik ben vooral voorstander van het vastleggen van spontane, natuurlijke beelden met dat ene extraatje dat het verschil maakt. Ik laat het moment zijn gang gaan en zorg ervoor dat de rest vanzelf komt.

 

 

Art is creating a photo at the right time and on the right moment


Naast fotografie bied ik ook videografie aan. Samen met mijn echtgenoot zorgen wij ervoor dat deze mooie momenten prachtig worden vastgelegd en samengevoegd tot één geheel. Zijn filmstijl sluit naadloos aan bij mijn fotografie, waardoor we samen tot een nog mooier eindresultaat komen. Kortom, ik wil mensen een fijne dag bezorgen en laten zien dat iedereen op zijn eigen manier mooi is, inclusief jij!

 

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je graag een fotoshoot vastleggen?

 

Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! Je kunt prachtige foto’s en tastbare herinneringen verwachten. Voor huwelijksfotografie bied ik een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zowel voor foto’s als voor video’s. Op die manier kunnen we jullie plannen en dromen samen bespreken. Ook voor een gewone fotoshoot kun je een kennismakingsgesprek boeken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en mooie herinneringen te creëren!

 

 

Let’s MEET!